Liceul nostru a castigat un proiect Erasmus +, Parteneriatul Strategic de Schimb Interşcolar nr. 2018-1-FR01-KA229-048367_3, cu tema „Je te donne une chanson” / „Îţi dãruiesc un cântec”.

Proiectul este in limba franceza si se deruleaza pe parcursul a doi ani scolari, 2018 – 2020. Avem doua tari partenere: Franta (Liceul „Vincent d’Indy”, Privas), tara coordonatoare, si Italia (Liceul „Antonio De Viti De Marco”, Triggiano).

Activitatile locale principale ale proiectului constau in: studierea, in limba franceza, a trei cantece propuse de fiecare dintre cele trei tari partenere, din punct de vedere cultural/ istoric/ geografic/ lingvistic; realizarea traducerii in limba franceza a celor 3 cantece romanesti; scrierea unui cantec comun in limba franceza, impreuna cu elevii francezi si italieni. Pentru activitatea transnationala de invatare-predare-formare de la Liceul „Vincent d’Indy”, Privas, Franta, din aprilie 2020, elevii participanti vor invata cantecele studiate si le vor interpreta intr-un spectacol muzical realizat cu elevii din cele trei tari partenere.

  - anunt selectie elevi

  - CV Europass